FAQ – Vanliga Frågor om TV-möbler

Det finns en del vanligt ställda frågor om TV-möbler. Här nedanför går vi igenom de vanligaste vi stöter på och försöker ge ett enkelt med bra svar.

Hur hittar jag billiga TV-möbler?

Billiga TV-möbler borde inte vara så svåra att hitta. Begagnatmarknaden är garanterat den som har lägst priser för TV-bänkar och andra TV-möbler. Men om du vill undvika att handla begagnade möbler men ändå vill hitta billiga TV-möbler så bör du spana in utbudet hos de butiker vi listar.

Det finns TV-möbler från 500 kr och uppåt om du vill handla nytt. Dessa är dock inte så stora och är ofta väldigt små och enkla. Vill du ha en större variant så ligger dessa ofta från ca 1500 kr och uppåt för en ny TV-möbel. Men detta får ändå anses som billigt.

IKEA kan också vara ett alternativ då de är kända för att sälja prispressade möbler. Men du kommer inte heller få någon unik TV-möbel om du handlar från dem.

Finns det TV-möbler på hjul?

TV-möbler på hjul är ovanligt. Efterfrågan på dessa möbler är väldigt liten och därför finns det inte så mycket att välja på här. Om du spanar in butikerna vi listar här på sidan kan du mycket väl hitta modeller som har hjul. Vi har sett att det kommer in TV-möbler med hjul i sortimenten och som senare försvinner.

Var hittar jag TV-möbler för hörn?

TV-möbel för hörn
Exempel på en TV-bänk som finns i sortimentet hos butikerna och som är avsedd för hörn.

TV-möbler att placera i hörn är tyvärr inte alls så vanligt som man kanske tror. Många soffgrupper är byggda för att placeras på ett sätt så TV:n lättast hamnar rakt mot en annan vägg. Det finns givetvis undantag där detta ändå behövs och speciellt i utrymmen som inte är kvadratiska.

Gå igenom utbudet av TV-bänkar som butikerna säljer så hittar du säkerligen någon variant av TV-möbel som passar i ett hörn. Skulle du inte hitta det kanske det absolut minsta varianterna fungerar ändå?