Inspiration på TV-möbler

Här nedanför listar vi bilder som kan hjälpa dig att få inspiration på hur du vill ha det. Om du vill skicka in egna bilder som vi litar så kontakta oss så ska vi försöka ta med dem.

tv-bank-bari

BARI TV-bänk – från Furniturebox

BARI är en snygg och stilren TV-möbel med mått på 160 cm i bredd vilket gör att det är en relativt liten och smidig möbel som borde passa i de flesta hem. Den svartfärgade toppen och botten bryter av det vita på ett snyggt och balanserat sätt som även lyfter fram dekorationen mer.

Detta är en ganska billig TV-bänk och kostar inte allt för mycket. Du har bra med förvaring och flera lådor att lägga tidningar, kontroller, filmer och annat som du inte vill ha framme hela tiden. Dessutom är där två hyllplan för digitalbox och TV-spel.

 

Donegan TV-möbel

DONEGAN TV-möbel – från Furniturebox

Donegan är en väldigt snygg TV-möbel i valnöt som finns i flera längder. Valnöt är ett väldigt stilfullt träslag och tillsammans med möbeln ben i koppar får man en väldigt stilfull möbel som kan fungera som mer än bara en plats för TV:n.

I exemplet ovan används TV-möbeln som ett sidobord och visar på möbelns mångsidighet. Det är dock inte svårt att föreställa sig en TV på bänken eller en väggmonterad TV ovanför.

Just denna modell är 200 cm lång men den finns i mindre varianter och även i andra färger.

 

LLOYD TV-möbel

LLOYD TV-möbel – från Furniturebox

Lloyd är en snygg TV-bänk i vitt med futuristiska drag. Bänken är helt i en matt vitlackad yta förutom toppskivan som är i marmor.

Tack vare skivan i marmor får TV-bänken en unik karaktär som inte är exakt som någon annan. Det är helt enkelt ett snyggt sätt att bryta av med ett naturmaterial.

Skåpen ger flera bra förvaringsmöjligheter med skåp på sidorna och en stor låda i mitten. Trots sitt något futuristiska design är detta en möbel som hade passat in hos många.